Cabinet dr Oprea_025_6_7_tonemapped-min
Cabinet dr Oprea_076 copy-minCabinet dr Oprea_111 copy-minCabinet dr Oprea_120 copy-minCabinet dr Oprea_130 copy-min

Cabinet Medical Endoscopie Chirurgie Dr. Cristina Oprea si Dr. Daniel Oprea

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Nu
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Nu
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Tag-uri:

Cabinetul a luat fiinta la initiativa D-nei Dr. Cristina Oprea si a D-lui Dr. Daniel Oprea ca urmare a faptului ca, la nivel de Galati, in ultimul timp, a crescut nevoia de servicii de endoscopie superioara, colonoscopie, polipectomie si prelevare biopsie endoscopica. Lucrand in domeniu, domnii doctori au constatat ca foarte multi galateni erau nevoiti, bolnavi fiind, sa parcurga distante lungi ca sa beneficieze de unele din aceste servicii.

Astfel, pentru a veni in intampinarea acestora si a-i sprijini, D-na si D-nul Dr. Oprea au investit in cele mai performante echipamente care sa le permita sa poata presta un act medical de calitate, in toate dotarile care sa creeze o atmosfera placuta si confort pacientilor in cadrul cabinetului si in tot ceea ce era necesar pentru a-si putea desfasura activitatea cu profesionalism, asa cum fac de obicei.

In acelasi timp, pentru a completa echipa medicala, dansii au ales asistente foarte bine pregatite profesional si care pun pasiune in ceea ce fac.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte