logo (2)

Cabinet Stomatologic Dental Standard

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Numar de telefon 2: 0726 429 472
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Dental Standard ofera multe servicii printre care se enumera :

Chirurgia orala este specializarea stomatologica care trateaza afectiunile gurii, maxilarului si gatului. Medicul stomatolog apeleaza la chirurgia orala pentru a rezolva situatiile in care tratamentul ortodontic sau alte proceduri stomatologice nu pot rezolva problema.

Implantul dentar a devenit o procedura comuna pentru inlocuirea dintilor lipsa sau pentru a da stabilitate unei lucrari dentare.
Implantul este fabricat din titan si se monteaza in maxilar, avand ca rol inlocuirea unei radacini si care poate sustine o coroana dentara, o punte sau o proteza.

Cosmetica dentara imbunatateste aspectul dintilor, gurii si zambetului.
Avansul tehnologic al materialelor care imita culoarea si aspectul natural al dintilor fac ca tratamentele cosmeticii dentare sa fie mai durabili si eficiente decat in anii anteriori. Mai mult, medicii stomatologi folosesc metode potrivite pentru a pastra cat mai mult din structura dintelui natural, in functie de situatia dentara.

Albirea dintilor este probabil cea mai comuna recomandare a cosmeticii dentare. Dintii sunt adesea patati de la fumat, mancare, bautura sau igiena orala defectuoaza. Aceasta procedura poate reda stralucirea zambetului

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte