logo (1)

Cabinet Stomatologic Dr. Fianu Alexandru-Sorin

0 revizuiri

  • Str. Soldanului nr. 3E, et. 2,Sector 4, Bucuresti
  • 0733.202.731
Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Fiecare dintre noi isi doreste ca medicul stomatolog sa ne acorde maxima atentie, sa ne explice, sa ne ofere un tratament usor de suportat si de foarte buna calitate. Am pastrat aceste dorinte ca si principii dupa care ne ghidam.

Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. De aceea, misiunea noastra numarul unu este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

In cadrul cabinetului primeaza intotdeauna calitatea lucrarilor si siguranta pacientului. Vom dedica timpul necesar, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament.Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte