logo (7)
5193db0a0f9165c77258a991b

Clinica Stomatologica Asclepimed

0 revizuiri

  • Str. Dr. Grigore Romniceanu Nr. 12,Sector 5,Bucuresti
  • 0721.257.427
Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Materialele, tehnica de ultima ora, si specializarile in occident ale medicilor sunt garantia rezultatului asteptat de fiecare pacient. Comunicarea cu pacientii si grija fata de acestia completeaza standardul ridicat al serviciilor oferite de clinica stomatologica Asclepimed.

Colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate in protetica pe implante precum si cu clinici de radiologie, tomografie si imagistica stomatologica.

Avem un control strict asupra sterilizarii, eliminand orice risc de contaminare cu hepatita B, HIV sau alte boli transmisibile.

Programul nostru de lucru este foarte strict, tinem foarte mult ca pacientii nostri sa se programeze telefonic (exceptie fac cazurile de urgenta care beneficiazade tratament imediat). Dupa terminarea tratamentului, va recomandam sa reveniti la controale periodice la 3 sau 6 luni, în functie de decizia medicului dvs. curant

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte