header_poza

Clinica Stomatologica Cami Dent

0 revizuiri

  • str. Zizin nr. 7, bl 80B, sc 1,Sector 3,Bucuresti
  • 0734 30 10 50
Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Este stiut faptul ca fiecare culoare are o semnificatie diferita si un efect aparte la nivel psihologic. De aceea, pentru cabinetele CamiDent am ales culori calde, culori care inspira, traiesc si dau speranta.

Cele patru cabinete sunt impartite dupa cum urmeaza:

– trei pentru stomatologie generala – culorile alese pentru acestea sunt portocaliu, verde si albastru deschis. Sunt culori calde, induc optimism, reduc anxietatea si stimuleaza concetrarea.

– un cabinet pentru chirurgie si implantologie – culoarea aleasa pentru acesta este albastru si a fost aleasa deoarece psihologii o recomanda pentru a scapa de stres si este, de asemenea, culoarea protectiei, emana siguranta si optimism.

Gama cromatica din cabinetele CamiDent este special aleasa pentru a crea, atat pacientului, cat si medicilor, o stare de buna dispozitie, de liniste si mai ales de armonie. Sunt stari ce nu se regasesc, de obicei, atunci cand vii la medic, dar pe care am vrea sa le simtiti daca ajungeti la CamiDent.

Cabinetul de sterilizare si cel de radiologie respecta cele mai stricte norme de igiena si sunt dotate cu aparatura moderne, de ultima generatie in domeniul stomatologic.
Aparate precum STERIMAX, Planmeca Intra X-Ray si Planmeca Proline XC situeaza clinica CamiDent la nivelul exigentelor europene.

De asemenea, fiecare cabinet este dotat cu aparate Apex Finder si Air Flow. Avantajul lui Apex Finder este acela de a masura cu precizie lungimea radacinii dentare, in timp ce Air Flow se foloseste pentru o curatare excelenta a dintilor, chiar si in cele mai greu accesibile zone.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte