a

Clinica Stomatologica Corident

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Oferim soluţii terapeutice individualizate pentru fiecare pacient in parte dupa o atenta analiza a starii generale de sanatate, a statusului dentar şi, nu in ultimul rand, a posibilitaţilor sale financiare ( prima consultatie).

Dupa 15 ani de activitate suntem mandri ca in jurul cabinetului nostru s-a format o mare „familie” a pacienţilor carora le-am oferit bucuria de a-şi regasi zambetul. O mare bucurie pentru noi este aceea ca putem sa fim medicii a doua sau trei generaţii de pacienti din aceeaşi familie.

Consideram ca cea mai buna carte de vizita este zambetul pacientilor nostri. De aceea va invitam sa vizitati galeriile foto cu variate cazuri clinice rezolvate de echipa noastra.

Suntem ferm convinsi ca succesul oricarui tratament dentar este rezultatul unei foarte bune comunicari si colaborari in cadrul trioului: echipa medicala – pacient-tehnician dentar. De aceea acordam foarte multa atentie construirii unei relatii bazate pe o buna comunicare cu fiecare pacient.

Ne dorim ca fiecare pacient sa-si cunoasca foarte exact situatia dentara, posibilitatile de tratament (cu avantaje si dezavantaje), devizele financiare pentru fiecare varianta terapeutica in parte. Decizia pentru o solutie de tratament nu este una unilaterala (a medicului) ci este rezultatul consultarii cu pacientul. Un pacient bine informat va putea sa aleaga in deplina cunostinta de cauza varianta terapeutica pe care o considera potrivita pentru el si va castiga incredere in solutia aleasa si echipa medicala care o va pune in practica. De aceea ne-am straduit sa va punem la dispozitie o arhiva clinica cat mai bogat si explicita.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte