1

Clinica Stomatologica Dentalife

0 revizuiri

  • B-dul Republicii, nr. 187, bl. 4A, ap. 2,Ploiesti
  • 0244 598 408
Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Puteti beneficia de serviciile unei echipe complete de medici cu experienta si competente certificate:
– medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala
– medic specialist chirugie dento-alveolara
– medic primar medicina dentara
– medic ortodont
– medic pedodont

In Clinica DENTALIFE avem grija de sanatatea dumneavoastra prin folosirea consumabilelor de unica folosinta, a materialelor si instrumentelor de ultima generatie si prin aplicarea celor mai ridicate standarde ale Uniunii Eueopene pentru procedurile de sterilizare. Pentru obtinerea acestui deziderat am achizitionat o linie completa destinata curatarii, decontaminarii si sterilizarii instrumentarului stomatologic

Dentalife este o clinica stomatologica moderna, infiintata in anul 2005 din dorinta de a oferi servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Tratamentele oferite in cabinetul nostru acopera intreaga arie a specialitatilor medicinii dentare: profilaxie si igienizare dentara, odontologie, parodontologie, protetica fixa, mobila si mobilizabila, implantologie, chirurgie dentara, stomatologie pediatrica, ortodontie si cosmetica dentara.

Inca de la infiintare, clinica noastra a crescut si a evoluat, introducand in practica ultimile descoperiri stiintifice din domeniul medicinii dentare.

Scopul nostru este acela de a asigura pacientilor nostri cea mai buna ingrijire a cavitatii orale intr-o atmosfera cat mai placuta si relaxata.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte