dinte

Clinica Stomatologica Dr. Cantor

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


În zilele noastre zâmbetul denotă nu numai o stare interioară de bine, dar şi un aspect fundamental al relaţiilor interumane în societate. Astfel, un surâs luminos şi sănătos inspiră încrederea în propria persoană.

În acest scop, Dr. Cantor vă invită într-un ambient plăcut să beneficiaţi de tratamente stomatologice moderne. Activitatea clinicii noastre este concentrată pe necesităţile clienţilor noştri. Gama noastră de servicii este una variată, la un preţ accesibil. Totodată, le oferim un act stomalogic fără durere.

Dotările la standarde europene, de ultimă generaţie, ca de pildă, laboratorul de radiologie dentară sau sala specială de sterilizare, sunt atuuri in alegerea de prima intentie a clinicii noastre.

Vă aşteptăm la Clinica de stomatologie a Dr. Cantor, situată în centrul oraşului Ploieşti lângă Banca Transilvania şi staţia “Coreco Hale” pentru a vă reda un zâmbet larg, de care să vă bucuraţi din plin.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte