logo (2)

Clinica Stomatologica Implantodent

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Medicina dentara contemporana a atins nivele de neimaginat cu ceva ani in urma – tratamente minimal invazive sau non-invazive si total conservative, tehnologie digitala ultraperformanta, materiale perfect biocompatibile. Medicii nostri sunt in permanent contact cu aceste progrese specializandu-se continuu in clinici si centre universitare de prestigiu din lume. Clinicile noastre aspira sa reuseasca sa fie mereu mai aproape de cerintele si nevoile dumneavoastra, oferind servicii dentare exclusiviste, capabile sa satisfaca cele mai exigente asteptari in domeniul esteticii dentare. Astazi, mai mult si mai bine decat in trecut, dorim sa va putem intelege nevoile pentru a va putea oferi cel mai bun diagnostic, tratamentul optim si rezultate exceptionale. Pentru a obtine o colaborare perfecta, reciproc avantajoasa si constructiva si tratamente predictibile este esential ca dumneavoastra sa fiti temeinic informati.

Doresti un implant dentar? Ai cel putin 10 motive pentru a alege IMPLANTODENT: 12 ani de experienta si peste 8000 de implanturi inserate; Profesionisti specializati in SUA si Europa, focusati numai pe aceasta disciplina; Utilizarea celor mai noi si performante sisteme si concepte de implantologie; Confort total si dotari tehnologice de exceptie; Sali de chirurgie implantara proiectate dupa norme si standarde europene si americane; Conditii de sterilizare perfecte caracteristice unui bloc operator; Materiale de provenienta cunoscuta si calitate exceptionala, certificata; Optiunea anesteziei generale; Garantii scrise prin contract si pasaport international; Transparenta; Servicii complete; Monitorizare permanenta intra si postoperator…si exemplele pot continua!

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte