logo (6)

Clinica Stomatologica Jamgossian

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Dispunem de personal specializat si cabinete stomatologice foarte bine dotate oferind toata gama de servicii – dentist Cluj, începând de la radiologie dentara digitala, tratamente radiculare cu ajutorul microscopului, implantologie si laborator de tehnica dentara propriu, pentru a va readuce zambetul pe chipul dvs.

Centrul Stomatologic Jamgossian a implementat cu succes sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, certificat de catre TUV AUSTRIA CERT.

Avem la dispozitie personal specializat si cabinete stomologicate foarte bine dotate pentru a va putea oferi toata gama de servicii începând de la radiologie dentara digitala, tratamente radiculare cu ajutorul microscopului, implantologie si laborator de tehnica dentara propriu (centru de prelucrare CAD-CAM).
De asemenea, oferim prin Centrul Medical Jamgossian servicii medicale de medicina interna, dermatologie si dermato-cosmetica.
Evident aceasta concentrare de servicii permite ca manoperele sa se desfasoare eficient si pe termene scurte.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte