logo (1)

Clinica Stomatologica Stomalux

0 revizuiri

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Contactați Listare proprietar

Contactați Listare proprietarul

Pentru a cere informații despre listare, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj listare proprietarului.


Incepand cu anul 2008, clinica si-a extins activitatea, printr-o noua clinica stomatologica, dotata cu aparatura moderna, in Podul de Piatra (in Iasi). Denumirea a fost schimbata in Stomalux, pentru a reflecta mai bine abordarea clinicii asupra tratamentelor dentare – tehnologii moderne pentru un zambet stralucitor! Clinica stomatologica Stomalux ofera toate tipurile de tratamente dentare, incepand de la o obturatie simpla si terminand cu implantologia, lucrarile protetice din portelan si chiar tehnologii inovative: lucrari din oxid de zirconiu (material elitist in realizarea coroanelor dentare).

Tratamentele dentare realizate de catre Stomalux primesc certificat de garantie* – intre 1 si 3 ani pentru toate manoperele dentare. *Perioadele de garantie difera in functie de tratamentul dentar. Dificultatile financiare impiedica adesea persoanele ce necesita tratamente dentare sa apeleze la serviciile stomatologice de calitate pe care si le doresc. Stomalux se diferentiaza fata de alte clinici stomatologice atat prin experienta medicilor, pasiunea pentru servire a pacientilor, cat si prin politica preturilor: pacientii nostrii isi aleg planul de tratament si modul de plata in functie de posibilitatile financiare.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte