logo-18.png
concept-bannerclinica_zetta_chirurgie_plastica1

Clinica Zetta

0 revizuiri

Urmărește:

Abonament: Da
Asistenta 24/24: Da
CAS: Da
Asistenta la domiciliu: Da
Numar de telefon 2: 0723998769 / 0314382323

Clinica Zetta este un centru de excelenţă în chirurgia plastică şi microchirurgie reconstructivă. Un spaţiu al echilibrului între rigoarea ştiinţifică şi inspiraţie, între tehnologie şi artă, între tradiţie profesională şi modernitate.
Numele Zetta este inspirat de a şaptea literă a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezintă 10007 sau 1021 în sistemul metric.

Simbolic, Zetta cuprinde ADN-ul profesional al clinicii:
1021 descrie ambiţia noastră de a fi mereu peste calificativul maxim.
1 şi 0 sunt semnele bazei digitale ale tehnologiei de vârf pe care o utilizăm.
7 este numărul angajamentelor din jurământul lui Hipocrate, ghidul etic al profesiei noastre, pe care ni-l asumăm cu respect, alături de generaţii de medici din antichitate până în prezent.

• Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.
• Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor.

Adaugă o recenzie

Please login or register to add your review.

© 2019 Ghidul Clinicilor din Romania. All Rights Reserved. Website realizat prin campania "Esti Online Deci Existi"
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte